Modeltog

Modeltog

I denne bog er der er en del spændende baggrundsviden med historisk islæt. Både den historiske udvikling indenfor modeltog, men også omkring skinnetopologier og de forskellige leverandører.

Sproget er let læseligt og der er mange fine billeder. Der findes enkelte stavefejl og til tider bruges unødvendige fancy termer, som så forklares i ordlisten. Ord som printplade er forklaret her!

Der er nogle gode oversigter over f.eks. skinnetyper, koblinger og dekodere. På det digitale får man også en god gennemgang af de forskellige muligheder. Selvom om mange af bogens oplysninger kan hentes på nettet, så giver bogen en god introduktion og gennemgang af de forskellige emner, og oplysningerne bliver samlet på eet sted. Til gengæld er der ikke mange henvisninger til nettets muligheder.

En skam at bogen samtidig virker som reklame for butikken, som forfatterne er tilknyttet. I det hele taget er den præget af en tilgang til hobbyen, hvor man køber sig til alle delene. Fordelen er til gengæld, at man får en god gennemgang af, hvad man kan købe sig til for penge, som bestemt kan være relevant i mange tilfælde.

Dejligt med en nyere dansk bog og den kan anbefales. Der er mange gode oplysninger i den, men ikke flere end at jeg kan hente den på biblioteket igen i første omgang. Med tiden finder den sikkert vej - via ønskeseddelen - til min boghylde.

Skrevet af: 
Rolf Sylvester-Hvid & Jes Buusmann
Udgivet af: Lindhardt & Ringhof
Udgivet i: 2008
Sideantal
144
ISBN-13: 9788711169193