1. april 2010

Rygtet om hjemmesidens død er stærkt overdrevet og skyldes udelukkende den 1. april.

 

 


Aprilsnar 2010

My 1 2 87 lukker og slukker

Jeg ser mig desværre nødsaget til at lukke siden ned pr. dags dato, dog vil der nok gå nogle dage før den rent teknisk er fjernet. Jeg forlader denne dejlige hobby - ikke helt med min gode vilje - men livet er jo et spørgsmål om prioriteter. Det var enten modeljernbanen eller konen, sagde hun og her har jeg så valgt, hvilket også betyder, at jeg skal igang med et større oprydningsarbejde i kælderen.

Mvh. Erik, My 1 2 87
 
1. april 2010
 

 
 

 

Man skal passe på, hvad man skriver.

Faktisk var der tænkt lidt over den: Den skulle ikke gå ud over andre - og så skulle man gerne få en positiv fornemmelse, når først spøgen gik op for een. Jeg blev noget forbavset, over den meget feedback jeg fik. Tak for alle de rosende ord fra alle som enten sendte medfølende emails, tilbød at hoste siderne andensteds, eller dem som lige ville sikre sig, at der faktisk var tale om en aprilsnar.

Flere har efterspurgt en dementi. Den er hermed givet - og en anden gang må den vist komme lidt hurtigere og mere direkte end en dato med fed skrift.

Der var flere læsere end forventet, der tog den for rene varer - måske fordi forholdet til vores koner (inkl. egen) ikke ligger så langt fra aprilnarens ...... tankevækkende.

Selvom vi kan blive helt opslugt af hobbyen, må vi ikke glemme vores nærmeste.